Winkel

In onze automaat en onze winkel kunt u de producten vinden die wij zelf biologisch geteeld hebben, waaronder in het seizoen appels en peren van verschillende rassen. Hieronder staat de lijst met wat we op dit moment verkopen.

U kunt elke dag terecht bij de automaat voor ons eigen sap, eieren, jam en aardappels, en diverse andere producten, plus in het seizoen kersen, pruimen, appels en/of peren (zie ons huidige assortiment hieronder). De automaat werkt contactloos met de betaalkaart.

U kunt altijd een bestelling plaatsen via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan contact met u op om een tijd af te spreken voor het afhalen van de bestelling.

Momenteel is de winkel gesloten. In het seizoen, vanaf ongeveer september, gaat hij weer open op vrijdagmiddag (14 tot 17 uur) en zaterdagochtend (10 tot 13 uur). Voor meer keus, grotere/andere hoeveelheden, contant betalen en pinnen, uitleg over de verschillende rassen of gewoon een gezellig praatje.

Bord langs de weg

Ons huidige assortiment

Volg ons op facebook voor ons laatste nieuws.

Appels
De appels zijn helaas helemaal op, ook bij onze collega
Peren
Conférence (van collega bioteler, de allerlaatste)
Overige producten, te koop in de automaat
Appelsap 1 L
Cider 0.75 L, alleen in de winkel of op bestelling, niet in de automaat
Aardappelen (Agria), van eigen land
Perenjam, huisgemaakt, van Bongers peertjes
Havermout van Boer-in-natuur in de Maashorst
Eieren van onze eigen Heiveldenkipjes
Diverse smaken kruidenthee van Bronlaak
Diverse bakmixen en melen van De Stofvreters uit Heeschwijk Dinther
Walnoten
Kom op je fietstocht door Brabant langs biologische boomgaard Hoeve de Heivelden in Boekel voor fruit uit de dagelijks geopende automaat

Bestelformulier

De automaat is dagelijks geopend tussen 9 en 20 uur.