Vrijwilligerswerk

Kersenplukken

We zijn heel blij met alle vrijwilligers die ons bij het werk helpen, één keer per jaar (bijvoorbeeld bij het WWOEBBen) of regelmatig. Niet alleen omdat we daardoor het werk af krijgen, maar ook omdat het inspirerend is om met andere mensen samen te werken en we graag onze mooie plek delen. Ben je op zoek naar een plek om je handen uit de mouwen te steken en je hoofd leeg te maken? Werk je graag mee aan de productie van biologisch voedsel of heb je gewoon zin om lekker buiten te zijn? Neem via onderstaand formulier contact met ons op, we kunnen altijd hulp gebruiken en we kunnen voor iedereen passende klussen verzinnen.

WWOEBBen

Appels plukken (Bas Wetter)

WWOEBBen, wat is dat nou weer??? Weekendje Werken Op Een Biologische Boomgaard!

Een groep leuke mensen komt samen om een weekendje vrijwillig te werken in onze boomgaard (vrijdagavond tot zondagmiddag). Overdag werken we gezamenlijk aan een aantal projecten. We kamperen rond de poel, eten heerlijke maaltijden en beleven klassieke avondjes rond het kampvuur. Het verblijf en de maaltijden zijn kosteloos en je verdient HELEMAAL NIETS!

Data voor 2022 prikken we binnenkort! Hou de site in de gaten, Of stuur ons een berichtje, dan zetten we je op de emaillijst.

In 2021 gaan we WWOEBBen op:

WWOEBB 2101: 18,19,20 juni. Appels dunnen, sterappels snoeien, kersen plukken
WWOEBB 2102: 2,3,4 juli. Appels dunnen, kersen plukken – VOL
WWOEBB 2103: 23,24,25 juli. Nader te bepalen mooie klussen – BIJNA VOL
WWOEBB 2104: 3,4,5 september. Marc’s verjaardag vieren, appels plukken, appels rapen, nader te bepalen mooie klussen.
WWOEBB 2105: misschien doen we ook nog wel een WWOEBB in oktober.


Wil je je opgeven, of eerst meer weten? Mail gerust!

Kampvuur