Vrijwilligerswerk

Kersenplukken

We zijn heel blij met alle vrijwilligers die ons bij het werk helpen, één keer per jaar (bijvoorbeeld bij het WWOEBBen) of regelmatig. Niet alleen omdat we daardoor het werk af krijgen, maar ook omdat het inspirerend is om met andere mensen samen te werken en we graag onze mooie plek delen. Ben je op zoek naar een plek om je handen uit de mouwen te steken en je hoofd leeg te maken? Werk je graag mee aan de productie van biologisch voedsel of heb je gewoon zin om lekker buiten te zijn? Neem via onderstaand formulier contact met ons op, we kunnen altijd hulp gebruiken en we kunnen voor iedereen passende klussen verzinnen.

WWOEBBen

Appels plukken (Bas Wetter)

WWOEBBen, wat is dat nou weer??? Weekendje Werken Op Een Biologische Boomgaard!

Een groep leuke mensen komt samen om een weekendje vrijwillig te werken in onze boomgaard (vrijdagavond tot zondagmiddag). Overdag werken we gezamenlijk aan een aantal projecten. We kamperen rond de poel, eten heerlijke maaltijden en beleven klassieke avondjes rond het kampvuur. Het verblijf en de maaltijden zijn kosteloos en je verdient HELEMAAL NIETS!

In 2020 gaan we (mits de coronaregels dat toelaten) WWOEBBen op:

  • WWOEBB 01: 31 juli tot 2 augustus
  • WWOEBB 02: 21 augustus tot 23 augustus
  • WWOEBB 03: 11 september tot 13 september: miniWWOEBB van een dag, DWOEBB dus. Op zondag vanaf 10:15 tot eind van de middag gaan we aan de slag met appels rapen en plukken.
  • WWOEBB 04: 2 oktober tot 4 oktober

Voor de WWOEBBs van 2021 prikken we begin 2021 data.

Wil je je opgeven, of eerst meer weten? Mail gerust!

Kampvuur