Hoeve de Heivelden biedt kleinschalige dagbesteding aan

Zorgboerderij

De dagbesteding is speciaal voor mensen die graag buiten actief zijnOp Hoeve de Heivelden bieden we kleinschalig dagbesteding aan mensen die tijdelijk of voor langere tijd niet mee kunnen komen op de arbeidsmarkt. Deze dagbesteding is altijd gericht op jouw persoonlijke ontwikkeling. Je doel kan zijn om te herstellen of reintegreren maar het kan ook zijn dat je een plek zoekt waar je je voor langere tijd op je plaats en gewaardeerd kan voelen.

Je krijgt bij ons de kans om naar eigen niveau en belastbaarheid mee te werken in het fruitbedrijf om zo in een echte arbeidssituatie te groeien en te ontwikkelen.

Actieve buitenmensen

De dagbesteding is speciaal voor mensen die graag buiten actief zijn. Mensen die houden van groen en van natuur. Mensen die ondanks hun beperking graag meewerken in een écht arbeidsproces.

Jouw bijdrage is waardevolJouw bijdrage is waardevol!

Onze dagbesteding is ‘arbeidsmatig’. Dat wil zeggen dat we je meenemen in alle werkzaamheden die er komen kijken bij het telen van fruit. Je doet bij ons dus echt belangrijk werk. Jouw bijdrage is waardevol! Samen maken we een product om trots op te zijn.

De werkzaamheden

De aangeboden werkzaamheden zijn zeer divers en variëren in moeilijkheid. Uiteraard is er de zorg voor de bomen en het fruit. Het snoeien, het oogsten en het klaarzetten van bestellingen, het bemannen van het winkeltje en het verzorgen van het vee.

Wanneer het weer te slecht is zijn er werkzaamheden genoeg om binnen uit te voerenBinnen en buiten

We streven er naar om sowieso iedere dag even buiten aan de slag te gaan. Maar wanneer het weer te slecht is zijn er werkzaamheden genoeg om binnen uit te voeren.

We gaan samen aan de slag om van Hoeve de Heivelden een nog mooiere plek te maken.

Misschien heb jij ook nog een goed idee?