Hoi!

Wat leuk dat je komt kijken op de internetsite van Hoeve de Heivelden. We hopen dat je hier een goede indruk kunt krijgen van de mogelijkheden voor dagbesteding op onze boerderij en dat je net zo enthousiast raakt als wij.

Wil je nog iets weten, of wil je eens bij ons komen kijken? Neem dan gerust contact met ons op!

Marc, Jacoba, Geiske en Toon.

Kleinschalig

Op Hoeve de Heivelden bieden we kleinschalig arbeidsmatige dagbesteding aan mensen die vanuit hun problematiek tijdelijk of voor langere tijd niet mee kunnen komen op de arbeidsmarkt. Deze dagbesteding kan gericht zijn op ontwikkeling en herstel maar ook op consolidatie. Je krijgt bij ons de kans om naar eigen niveau en belastbaarheid mee te werken in het fruitbedrijf  om zo in een echte arbeidssituatie te groeien en te ontwikkelen.

Niet 'bezig gehouden worden'

Dagbesteding is eigenlijk niet het goede woord. Het zet je weg als iemand die ‘beziggehouden’ moet worden.
Op Hoeve de Heivelden ben je een volwaardig mens met een waardevolle inbreng in het bedrijf. Een waarde die niet uitgedrukt hoeft te worden in euro’s. Er wordt op je gerekend en jij kunt rekenen op de mensen om je heen. Het is een plek waarbij je je betrokken voelt. Een plek waar je passie voor het product en het werk kan ontwikkelen. Wees trots op wat je kan, op wat je doet, wat we samen voor elkaar krijgen. Het is geen dagbesteding maar een hele mooie baan!

IMG_20180818_101132