De begeleiding

De intensiteit van de begeleiding wordt afgestemd op de zorgbehoefte en aangepast waar nodig. We sluiten bij de deelnemer aan door werk op maat aan te bieden. Intensief begeleid werken we zij aan zij en wanneer je er aan toe bent steeds meer zelfstandig. We werken met je goedvinden graag samen met andere hulpverleners die al in je leven zijn. Mantelzorgers, therapeuten of andere begeleiders.

 

 

De begeleider

Ik ben Marc Schouten en ik ben de werkbegeleider op Hoeve de Heivelden. Niet zo vreselijk lang geleden woonde ik drie hoog achter in Amsterdam. Nu ben ik deel van een gezin en Appel-Zorgboer in wording. Soms kijk ik achterom en schud ik even met mijn  kop. Wat is er een hoop veranderd. Iedereen is in ontwikkeling, zelfs ik!

Op Hoeve de Heivelden streef ik er naar om een veilige plaats te creeeren waar mensen met mildheid naar zichzelf en anderen kijken. Een plek waar mensen goed voor zichzelf en elkaar zorgen. Als hulpverlener neem ik mijn positie in naast mijn client. Vanuit een gelijkwaardig contact en wederzijds vertrouwen gaan we aan het werk. 

Ik sta naast jou, en als jij naast mij wilt staan
dan komen we er wel